Terug naar overzicht

Chapter 4 bestaat 10 jaar!

28 februari 2024

Wow en wauw, it’s been one hell of a ride! Deze maand vieren we 10 jaar Chapter 4.

Ik vergeet nooit de eerste weken toen ik in 2014 had beslist om ‘op mijn eigen’ te starten. Zoveel emoties tegelijkertijd: van goesting en vreugde tot (faal)angst. Mensen die me voor zot verklaarden en mensen die me kwamen vertellen hoe moedig ze het vonden.

Het was voor mij vooral een sprong in het diepe maar met enorm veel vertrouwen dat alles goed zou komen. En ja, nu 10 jaar later klopt dat ook. Alles is goed gekomen.
Leren leven en omgaan met onzekerheid, druk, work-life balance, imposter syndrome, flexibel zijn als een kat met negen levens maar vooral ook leren genieten van de flow die je overvalt en zo mooi is. De lachende gezichten maar ook soms de tranen van deelnemers. Het geloof in van rendement naar rendemenst, want dat is waarrond alles voor mij draait. Mensen in organisaties in hun kracht zetten.

Maar vooral heel dankbaar, dankbaar voor iedereen die op mijn pad is gekomen, en dan bedoel ik niet alleen mijn klanten maar ook partners in samenwerking, mijn professionele supportteam, mijn vrienden en mijn zoon, want ieder van hen heeft mij een stukje gelukkiger en sterker gemaakt.

DIKKE DIKKE MERCI.

© Chapter4 2024

Wij maken gebruik van cookies of gelijkaardige technologieën (bv. pixels of sociale media plug-ins) om o.a. uw gebruikservaring op onze website zo optimaal mogelijk te maken. Daarnaast wensen wij analyserende en marketing cookies te gebruiken om uw websitebezoek persoonlijker te maken, gerichte advertenties naar u te verzenden en om ons meer inzicht te geven in uw gebruik van onze website.

Gaat u ermee akkoord dat we cookies gebruiken voor een optimale websitebeleving, opdat wij onze website kunnen verbeteren en om u te kunnen verrassen met advertenties? Bevestig dan met "OK".

Wenst u daarentegen specifieke voorkeuren in te stellen voor verschillende soorten cookies? Dat kan via onze cookie policy. Wenst u meer uitleg over ons gebruik van cookies of hoe u cookies kan verwijderen? Lees dan onze cookie policy.